Toppers Oranje trainen weer voluit

Arjen Robben en Robin van Persie trainden volgens de NOS woensdag volledig mee met het Nederlands elftal. De twee sterren van Oranje lieten de twee voorgaande trainingen ‘uit voorzorg‘ aan hun voorbij gaan.

De oefensessie werd woensdagmiddag afgewerkt in de Amsterdam ArenA, waar vrijdag ook het EK-kwalificatieduel tegen Kazachstan plaats zal vinden. Vier dagen later speelt Oranje uit tegen het IJsland van Ajacied Kolbeinn Sigthórsson.

De afgelopen twee interlands van Nederland moest Robben door een blessure missen. De topper van het afgelopen WK in Brazilië werd dan ook gemist bij Oranje, dat twee keer niet wist te winnen. In het oefenduel tegen Italië verloor Hiddink met zijn mannen kansloos met 2-0. In het eerste EK-kwalificatieduel tegen Tsjechië moest het Nederlands elftal het doen met een slordig 2-1 verlies.

Robben moest toekijken vanaf de bank en baalde openlijk. Hij zal er alles aan willen te doen om beter spel te vertonen. Aanstaande vrijdag (10 oktober) speelt Oranje om 20:45. Volgende week maandag (13 oktober) is IJsland dus de tegenstander, wederom om 20:45. Wij zullen uiteraard live verslag doen van het tweeluik!

 

Praat Mee!