Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal; Revanche met PSV-ers

De vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal duidt erop dat bondscoach Guus Hiddink vertrouwt op een ware PSV-enclave, zo schrijft De Telegraaf. Hiddink zou vrijdagavond tegen Kazachstan onder andere vertrouwen op oud PSV-speler Ibrahim Afellay.

Revanche

Tel daar de terugkeer van Arjen Robben (ook oud-PSV) en het meespelen van Jeremain Lens bij op en oud PSV-ers moeten zorgen voor de revanche van Hiddink, na de twee smadelijke nederlagen tegen Tsjechië en Italië bij de rentree van de oefenmeester.

Traditionele top drie

Ondanks de inbreng van de voormalig PSV-ers, is het Ajax-bloed dat de boventoon voert in de vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal. Jasper Cillessen, Gregory van der Wiel, Daley Blind, Nigel de Jong en Wesley Sneijder hebben allemaal hun roots in Amsterdam. Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Robin van Persie zijn de afgevaardigden van Feyenoord, waardoor de vermoedelijke opstelling van Oranje louter bestaat uit spelers die hun oorsprong hebben bij de traditionele top drie.

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal

De vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi, Blind; De Jong, Afellay, Sneijder; Robben, Van Persie en Lens.

Het Nederlands elftal neemt het vrijdagavond vanaf 20:45 uur op tegen Kazachstan in wat de revanche van Hiddink zal moeten worden.

Praat Mee!