Manchester United – Chelsea mogelijk zonder Falcao en Diego Costa

Topspitsen Radamel Falcao (Manchester United) en Diego Costa (Chelsea) zijn grote vraagtekens voor de Premier League-kraker Manchester United – Chelsea van zondagmiddag. Beide aanvallers kampen met blessures.

Falcao

Falcao liep een lichte blessure op tijdens een training van Manchester United en is volgens de Independent een groot vraagteken voor de clash tussen managers José Mourinho en Louis van Gaal. ‘Hij kreeg vrijdagochtend een tik en we zullen dus moeten zien of hij fit genoeg is’, liet Van Gaal weten over Falcao. Van Gaal mist sowieso aanvoerder Wayne Rooney, die nog geschorst is.

Diego Costa

Aan de kant van Chelsea is het meespelen van Diego Costa twijfelachtig. De Spaanse topscorer van Chelsea kampt al langer met hamstringklachten maar zou volgens de Daily Mail mogelijk toch worden opgesteld door Mourinho. Hij zou goed door de training van zaterdag zijn gekomen en dus wil Mourinho het risico wel nemen met de goaltjesdief.

Manchester United – Chelsea

Manchester United – Chelsea is voor Van Gaal de eerste echte topwedstrijd onder zijn bewind en direct een zeer belangrijke wedstrijd. De Londenaren staan fier bovenaan in de Premier League, terwijl Manchester United een matige seizoensouverture kent en achtste staat. Manchester United – Chelsea vangt om 17:00 uur aan en is live te volgen via FoxSports en via een liveblog op Onze11.

Praat Mee!