[Update] Vrouw Gerrard komt wellicht toch

Ondanks dat de Engelse bondscoach Roy Hodgson toestemming heeft gegeven voor ‘de WAG-army’ om naar Brazilië af te reizen heeft international Steven Gerrard besloten dat zijn vrouw Alex beter thuis kan blijven. ‘Ik vond het in 2006 al afleiding’, laat Gerrard weten in The Guardian.

‘Daarom had ik in 2010 voor het WK in Zuid-Afrika besloten dat het beter was dat mijn familie niet mee zou gaan. Hetzelfde zal ik doen voor het WK voetbal in Brazilië.’

De vrouw van Wayne Rooney, Coleen, heeft al laten doorschemeren dat ze wel in het vliegtuig zal stappen. In Engeland staat sinds 2006 het wel of niet meegaan van de ‘WAG-army’ ter discussie. Ze zouden, zoals Gerrard al beaamd, voor afleiding zorgen, maar Hodgson (66) heeft toch besloten dat ze gewoon welkom zijn. Gerrard denkt dat hij het met ‘Facetime en Skype’ wel overleefd. (foto: Pro Shots)

Update 14 april 2014 – 12.03 uur
Gerrard mag zijn vrouw dan niet willen zien, maar Alex laat het daar nog niet helemaal bij zitten. Mocht Engeland ver komen op het WK, dan is ze vastbesloten naar Brazilië af te reizen.

‘Ik zal eerst nog niet gaan, maar als Engeland verder komt, dan ga ik zeker’, zegt ze tegen Hello Magazine. ‘Ik ga nog overleggen met Coleen (Rooney) en de andere meiden (WAG’s) om te horen wat zei doen, maar ik ga me thuis niet lopen te vervelen.  Lastig is wel dat we kinderen hebben die we dan moeten belasten met lange vluchten.’

Praat Mee!