Van Persie volgt Huntelaar weer op Instagram

Na de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Kazachstan (3-1) spitste de berichtgeving van de Nederlandse media zich vooral toe op het incident tussen Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar. De aanvoerder van Oranje had in de tweede helft geen oog voor de geheel vrijstaande Huntelaar, die in woord en gebaar duidelijk maakte dat niet op prijs te stellen. Inmiddels lijken beide kemphanen de strijdbijl te hebben begraven. Van Persie volgt Huntelaar weer op Instagram.

Van Persie negeert felicitatie Huntelaar

Niet alleen na de kans van Van Persie was er mot tussen de spitsen van het Nederlands elftal. Vlak voor tijd benutte de aanvalsleider van Manchester United een strafschop en negeerde hij de felicitaties van Huntelaar. Na afloop van de wedstrijd gaf Van Persie aan dat hij de reactie van Huntelaar, na het niet afgeven van de bal, ‘een beetje overtrokken’ vond. De 31-jarige Rotterdammer gaf aan dat hij in zijn positie alle recht had om op doel te schieten. Huntelaar liet op zijn beurt aan de media weten dat hij altijd boos wordt als hij de bal niet krijgt. ‘Ik zei gewoon dat ik de bal moest krijgen. Voor de rest was er niet veel aan de hand.’

Of beide heren het inmiddels weer goed met elkaar kunnen vinden is nog maar de vraag. Van Persie kan in ieder geval weer de mooie plaatjes van Huntelaar bekijken op zijn Instagram account. Wordt ongetwijfeld vervolgd.. (Foto boven: Kathi Rudminat, Wiki Commons)

 

VanPersieHuntelaar

Praat Mee!