VIDEO | Engels blijft lastig, hè Louis?

Louis van Gaal maakte geen goede start bij zijn nieuwe club Manchester United. Niet alleen de teleurstellende tiende plek valt tegen; ook het Engels van de keuzeheer wordt sterk bekritiseerd. Van Gaal kraamt iedere week wel een leuke quote uit, zo ook na de derby Manchester City – Manchester United.

Zo had hij het vorige week over ‘Another cook’, toen hij ‘andere koek’ wou vertalen. Nadat hij de blikken van de aanwezige journalisten zag, verbeterde hij zichzelf met ‘another biscuit’. Leuke poging Louis. De oud-bondscoach van Oranje probeerde onlangs nog een andere Nederlandse uitdrukking te vertalen: ‘It’s again the same song’, zei de coach van Manchester United naïef.

Na afloop van de topper Manchester City – Manchester United probeerde Van Gaal het maar weer eens, in gesprek met een Engelse journalist. Het ging deze keer beter dan andere keren, toch kwam de trainer af en toe niet zo lekker uit zijn woorden. Zo sprak de manager over ‘That’s not so smart, that can I say’ en ‘in sports it is always the goals who are counting.’

Bekijk hieronder het volledige interview (met ondertiteling) van Van Gaal.


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Praat Mee!