Gijp over ex: ‘Ze mag roepen wat ze wil’

Rene van der Gijp heeft bij Voetbal International maandagavond kort gereageerd op het interview dat zijn ex Jacqueline Laats afgelopen weekend gaf in De Telegraaf. Volgens ‘Gijp’ mag Jacqueline zeggen wat ze wil.

‘Ik wilde het nog gaan lezen, maar dan krijg je op zondag wedstrijden als Manchester City-Manchester United en AZ-Excelsior, en dan denk je toch op een gegeven moment laat maar zitten. Maar ze mag ook zeggen wat ze wil, ik vind het allemaal best joh’, zei hij nonchalant. ‘Uiteindelijk heb ik de krant ook gewoon weggegooid, heb het niet gelezen.’

Wilfred Genee verbaasde zich over de eenvoud waarmee ‘Gijp’ het verhaal aan de kant zette, terwijl hij soms toch een gevoelige man blijkt te zijn. Daarom vroeg de presentator aan tafelgenoten Hans Kraaij jr. en Johan Derksen wat ze er van vonden. Kraaij jr. vond dat Gijp moest doen wat hij wilde. Johan Derksen had wel zijn mening: ‘Ach, een corrigerende tik moet kunnen’, grapte ‘de snor’ gortdroog.

Gijp zijn ex

De ex van Van der Gijp liet in De Telegraaf weten dat ze echt was geslagen, tot bloedens aan toe, door de oud-voetballer en dat ze het zat is dat hij nog zoveel liegt. De analist erkende overigens min of meer dat hij weleens agressief uit de hoek kon komen in het verleden.

Praat Mee!