Suarez belooft andermaal terugkeer bij Ajax

VIDEO | Luis Suarez stond woensdagavond voor het eerst tegenover Ajax sinds zijn vertrek bij de Amsterdamse landskampioen. In gebroken Nederlands stond Suarez de NOS te woord en andermaal beloofde de Uruguayaan terug te keren bij Ajax.

‘Spelen bij Barcelona voelt als een droom voor mij’, zei Suarez nog over zijn huidige club Barcelona. Toch gaf de bijtgrage aanvaller, niet voor het eerst, aan ooit terug te willen keren bij Ajax. ‘Mijn familie heeft het hier in Amsterdam altijd naar zijn zin gehad. In het voetbal weet je het nooit, maar ik weet zeker dat ik hier terugkeer. Ajax is zo belangrijk geweest in mijn carrière. In het voetbal weet je alleen nooit wanneer’, hield Suarez nog wel een slag om de arm.

De Uruguayaanse superspits was woensdagavond ook te spreken over het spel van zijn oude club. ‘Ajax speelde heel goed. Ze hebben een goede controle over de bal en goede pressie. Maar in het voetbal is het moeilijk, wij speelden slim vandaag en na de rode kaart was het makkelijker voor ons.’

Bekijk de beelden van Suarez:

Praat Mee!