Wijnaldum toch in definitieve selectie Nederlands elftal

Bondscoach Guus Hiddink heeft vrijdagmiddag zijn definitieve selectie van het Nederlands elftal bekendgemaakt. De oefenmeester heeft in zijn definitieve selectie een plekje ingeruimd voor Georginio Wijnaldum.

De PSV-er maakte geen deel uit van de voorlopige selectie, maar heeft bondscoach Hiddink toch overtuigd van zijn kwaliteiten. Wijnaldum maakte onder oud-bondscoach Louis van Gaal vast deel uit van de selectie van het Nederlands elftal, maar Hiddink leek minder gecharmeerd van de PSV-aanvoerder. Desalniettemin maakt Wijnaldum nu wel weer deel uit van de selectie van het Nederlands elftal, ondanks een eerdere blessure. Lotgenoot Rafael van der Vaart maakt geen deel uit de definitieve selectie van het Nederlands elftal.

Afwezigen

Van der Vaart is daarmee één van de meest opvallende afwezigen in het Nederlands elftal. Naast Van der Vaart ontbreekt ook Jeroen Zoet opvallend. De jonge PSV-doelman is gepasseerd door Feyenoord-goalie Kenneth Vermeer. Daryl Janmaat heeft zijn plek bij het Nederlands elftal af moeten staan aan Ajacied Ricardo van Rhijn terwijl Jeremain Lens niet meer in de plannen van Hiddink voor komt.

Definitieve selectie Nederlands elftal

Bekijk hieronder de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de wedstrijden tegen Mexico en Letland:

Afellay, Blind, Cillessen, Clasie, Depay, Huntelaar, De Jong, Klaassen, Krul, Martins Indi, Narsing, Van Persie, Promes, Van Rhijn, Veltman, Vermeer, Vlaar, De Vrij en Van der Wiel, Robben, Wijnaldum, Willems, Sneijder.

(Foto: Soccer.ru, Wiki Commons)

Praat Mee!