Bedrijf brengt coole WK-retroshirts op markt

Het Nederlandse bedrijf Sportus brengt een aantal retroshirts van diverse landen uit in aanloop naar het WK. Ook diverse retroshirts van Oranje zijn te koop via de webwinkel. 

Sportus - Sport Fashion - Retro Fashion

Ter gelegenheid van het Wereld Kampioenschap voetbal 2014 in Brazilie lanceert voetbalmerk COPA een speciale WK collectie bij Sportus. Voetballers Alexander Büttner (Manchester United), Frank van Mosselveld (RKC Waalwijk), Edouard Duplan (FC Utrecht), Jan Wuytens (AZ Alkmaar), Danny Holla (ADO Den Haag) en Jan-Arie van der Heijden (Vitesse) zijn de gezichten voor de campagne.

Schermafbeelding 2014-03-25 om 12.51.03
Shirt van Death by Zero

Naast de retroshirts van COPA zijn ook diverse shirts te koop van het label ‘Death by Zero‘. Dit unieke T-shirt merk Death By Zero is opgericht in Australië. Het merk maakt opvallende T-shirts met prints. Ondanks de rebelse attitude van Death by Zero, wordt er veel aandacht besteed aan het vinden van de perfecte pasvorm en kwaliteit. Kleding van Death By Zero kun je herkennen aan de eigenwijze attitude: ze laten zich niet vertellen wat ze moeten doen en laten zich niet leiden door de massa.

Na het zien van deze vette shirts nog niet uitgeshopt? Check ook de Onze11 Shop voor de laatste WK-artikelen. (Afbeelding: Death by Zero)

Praat Mee!