VIDEO | Milik bewijst wederom zijn klasse bij Polen

VIDEO | Arek Milik verkeert in topvorm. Dat liet hij dinsdagavond nog maar eens zien. De Pool schoot een vrije trap prachtig achter de keeper in het vriendschappelijke duel met Zwitserland (2-2 gelijk).

Afgelopen vrijdag scoorde de spits van Ajax ook al voor Polen. Toen nam hij de 4-0 in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Georgië voor zijn rekening. Eerder wist hij te scoren tegen Duitsland (2-0 winst) en Schotland (2-2 gelijk).

Ajax

Bij Ajax gaat het allemaal iets moeizamer. De Amsterdamse club heeft met Kolbeinn Sigthorsson een ervaren international in huis, die vaak de voorkeur krijgt van trainer Frank de Boer. De 20-jarige Milik laat tot nog toe echter meer zien dan de IJslander en lijkt zodoende langzaam een vaste basisplaats te veroveren.

Milik scoorde dit seizoen al dertien keer in het shirt van Ajax terwijl Sigthorsson het moet doen met een magere score van vier. Eerstgenoemde staat momenteel onder contract bij Bayern Leverkussen. Ajax kan de spits in de zomer van 2015 definitief overnemen voor, naar verluidt, een bedrag van circa drie miljoen euro.

Bekijk hieronder de heerlijke vrije trap van Milik.

Praat Mee!