Van Gaal kan ziekenhuis beginnen in Manchester

Sinds de komst van Louis van Gaal bij Manchester United lijkt de ploeg uit de Premier League wel betoverd. In negatieve zin, want het aantal geblesseerden dit seizoen is niet op twee handen te tellen. Ook de afgelopen interlandperiode was voor coach Van Gaal weer een drama.

Voetbal International maakte onlangs al een ‘opstelling’ met alle geblesseerden bij de ploeg op dit moment. Menig trainer zou een moord doen voor een elftal als dit (zie onderstaande foto). Ook Oranje-international Daley Blind behoort tot de basiself van de ziekenboeg. Aankopen Luke Shaw, Angel Di Maria en Radamel Falcao bleven ook niet heel, waardoor er weinig over blijft van het elftal van onze Louis.

Rafael,  Jonny Evans, Radamel Falcao, Ashley Young en Phil Jones liepen al twee blessures op dit voetbaljaar. Chris Smalling Luke Shaw en James Wilson raakten zelfs drie keer geblesseerd, blijkt uit de statistieken van Physioroom. Zaterdag speelt Manchester United tegen Arsenal in de Premier League. De officiële website van de club somde op dat maar liefst twaalf spelers onzeker of helemaal niet inzetbaar zijn voor de kraker.

Bekijk hieronder de opstelling van de geblesseerden.

Ziekenboeg Manchester

Praat Mee!