Meevaller Van Gaal: Di Maria en De Gea fit voor topper

Na het slechte nieuws over de blessure van Daley Blind is er ook goed nieuws voor Louis van Gaal. De trainer van Manchester United zag aanvaller Angel di Maria en keeper David de Gea donderdag weer volop meetrainen. De twee waren waren geblesseerd maar kunnen dit weekend weer in actie komen.

Ook middenvelder Michael Carrick is zo goed als hersteld van zijn kwetsuur. De middenvelder kan meteen de afwezigheid van Blind opvullen in de topper Arsenal – Manchester United.  ‘We moeten afwachten of hij een reactie krijgt op de training, maar ik denk dat hij kan spelen’, vertelde Van Gaal tijdens de persconferentie. ‘Di María heeft normaal getraind vandaag, dus ik denk niet dat hij een vraagteken is. Luke Shaw is dat wel. Met De Gea gaat het goed, dat is geen probleem’, vervolgde Van Gaal, die een ware ziekenboeg onder zijn hoede heeft.

Arsenal – Manchester United

Eerder meldde Manchester United op haar officiële website dat Van Gaal mogelijk twaalf spelers zou moeten missen in de kraker tegen Arsenal. Hier kunnen we, na het positieve nieuws over Di Maria, De Gea en Carrick, negen spelers van maken. Arsenal – Manchester United zal morgen (vrijdag) om 18:30 uur Nederlandse tijd beginnen in het Emirates Stadium. (Foto: Instagram)

Praat Mee!