Balotelli niet ontevreden: ‘Geef mezelf een 7’

Ondanks dat Mario Balotelli alles behalve flitsend is begonnen bij zijn nieuwe club Liverpool, is de grillige Italiaan allerminst ontevreden over zijn prestaties tot nu toe in de Engelse havenstad.

‘Ik geef mezelf een zeven’, zei de Italiaan in een gesprek met FOX Sports America, nadat het televisiestation Balotelli om een zelfbeoordeling had gevraagd. Het rapportcijfer dat het enfant terrible zichzelf toebedeeld is opvallend, de fans van Liverpool zijn de Italiaan al zo goed als beu en scoren deed de spits ook nog amper in het rode shirt van Liverpool.

‘Ik geef mezelf nu een half puntje meer, omdat ik veel meer ren’, gaf Balotelli aan waarom hij zich een hoger cijfer gaf dan in zijn periode bij Manchester City. ‘Ik heb nog nooit zoveel gerend… Ik heb geen mensen nodig die in mij geloven, zolang ik maar in mezelf geloof. De doelpunten zullen vanzelf komen, daar ben ik van overtuigd. Het zit op het moment niet mee, maar ik weet zeker dat ik het scoren niet ben verleerd.’ Balotelli scoorde dit seizoen in totaal twee keer voor Liverpool, één keer in de League Cup en één keer in de Champions League.

Praat Mee!