Arsenal – Manchester United vanavond live bij Onze11!

Onze11 doet vanavond vanaf 18.30 uur live verslag van de Engelse topper Arsenal – Manchester United. Een duel dat voor Danny Welbeck gemengde gevoelens met zich mee zal brengen. De 23-jarige spits van Arsenal speelde vanaf zijn negende voor de twintigvoudig kampioen uit Manchester. Afgelopen zomer vertrok Welbeck voor twintig miljoen euro naar Londen, nadat de Engelsman van United-trainer Louis van Gaal te horen had gekregen dat hij dit seizoen op weinig speeltijd kon rekenen.

De grootmachten uit Engeland kennen een slechte start van het seizoen en zijn dan ook pas terug te vinden op de zesde en zevende plaats in de competitie. Arsenal wilde dit seizoen serieus meedoen om de titel, maar heeft na elf gespeelde wedstrijden al een achterstand van twaalf punten op stadgenoot Chelsea. Bij Manchester United is er veel veranderd in de zomerstop. Van Gaal werd aangesteld als hoofdtrainer van de Mancunians en mocht ongeveer tweehonderd miljoen euro uitgeven op de zomerse transfermarkt. Van dat geld werden onder anderen Radamel Falcao (huurbasis), Ángel di María, Luke Shaw en Oranje-international Daley Blind aangetrokken. Vooralsnog heeft dit niet geleid tot goede resultaten, gezien de huidige zevende positie die United bezet in de Barclays Premier League.

Arsenal – Manchester United

FOX Sports zendt Arsenal – Manchester United vanaf 18.30 uur live uit op het internationale kanaal. Daarnaast verzorgt Onze11 een live verslag via Twitter en zijn de ontwikkelingen in de wedstrijd ook live te volgen via ons liveblog, die twee uur voor de wedstrijd online wordt gezet. (Foto: wonker, Wiki Commons)

Praat Mee!