[Update] Bruma: ‘Ik hoorde voorrang te krijgen’

Jeffrey Bruma is maandagochtend betrokken geweest bij een auto-ongeluk in Eindhoven. Dat melden diverse Nederlandse media. De PSV-speler zou niks mankeren, drie vrouwen raakten wel licht gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats om de hoek van het trainingscomplex van PSV. De bestuurder van de auto met drie vrouwen zou geen voorrang hebben verleend aan de Oranje-international waardoor de botsing ontstond. Bruma heeft zich overigens gewoon zonder verwondingen op de training van PSV gemeld. (Foto: Kathi Rudminat, Wikimedia)

Update 14.37 uur (1 december 2014)
Jeffrey Bruma heeft op zijn Twitter-account gereageerd op het ongeluk van maandagochtend. ‘Ik ben vanmorgen betrokken geraakt bij een auto-ongeluk, op weg naar de training. Ik werd geschept op een weg waar ik voorrang hoor te krijgen en de schrik zat er flink in. De blikschade is enorm. Ik ben blij dat het uiteindelijk meevalt en de desbetreffende vrouwen voor nader onderzoek naar het ziekenhuis zijn vervoerd, ik neem later contact met hen op. Ik ben ongedeerd en heb gewoon meegetraind. Dank je wel voor het begrip’, zo schrijft de verdediger.

Praat Mee!