Udinese-aanvaller Riera geeft voorkeur aan pokertoernooi en wordt ontslagen

Voordat hij ook maar een wedstrijd heeft kunnen spelen, is Albert Riera alweer ontslagen bij Udinese. De Spaanse vleugelaanvaller liet het competitieduel met Chievo aan zich voorbijgaan, omdat hij in Slovenië meedeed aan een pokertoernooi. Daarna slingerde de voormalig voetballer van Liverpool en Manchester City ook nog een ongepaste tweet de wereld in, waarna de maat vol was voor Udinese.

Op de dag dat Udinese tegen Chievo moest spelen, eindigde Riera als tweede in een pokertoernooi in Slovenië, waarmee de 32-jarige voetballer 3.000 pond won. Niet veel later meldde Riera op zijn Twitter-account dat Udinese ‘de slechtste club is waar ik ooit voor heb gespeeld.’ De aanvaller verwijderde de tweet al snel, maar toen was het leed al geleden. Udinese maakte op haar officiële website wereldkundig dat het contract met Riera met ‘wederzijdse instemming’ was beëindigd.

Volgens Riera heeft zijn ontslag niets te maken met zijn pokeractiviteiten. De 16-voudig international zal in ieder geval op zoek moeten gaan naar een nieuwe club. In de eerste seizoenshelft werd El Matador verhuurd aan het Engelse Watford, waar hij tot acht optredens en één doelpunt wist te komen. (Foto: Photo Pin)

 

Praat Mee!