Ibrahimovic leidt Zweeds koningspaar rond in stadion PSG

Het Zweedse koningspaar heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan Zlatan Ibrahimovic. Koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia kregen van de beste voetballer van Zweden een rondleiding in het Parc des Princes stadion van Paris Saint Germain. 

Gustaf en Silvia zijn op bezoek in Frankrijk ter gelegenheid van een driedaags staatsbezoek en nodigden Ibrahimovic eerder uit voor een diner. De Zweedse spits bedankte voor de uitnodiging, maar sprak het koningspaar dinsdag alsnog bij het stadion van zijn Franse werkgever. De hoogwaardigheidsbekleders brachten een bezoek aan de Parijse club om meer te weten te komen over het integratieproject dat de Paris SG Stichting heeft ontwikkeld voor jongeren.

Ibrahimovic kwam in driedelig kostuum naar zijn club om de Zweedse koning en koningin het podium te laten zien waarop hij wekelijks schittert in het tenue van PSG. Aan het einde van de rondleiding poseerde het koningspaar samen met Ibrahimovic en een aantal kinderen, die deelnemen aan het integratieproject, voor een gezamenlijke foto. Vanavond schuiven Gustaf en Silvia aan in het presidentieel paleis voor een diner met de Franse premier François Hollande. (Foto: Instagram)

Praat Mee!