Auto Robben te koop op Marktplaats

De in 2009 speciaal voor Arjen Robben gebouwde Audi S5 staat te koop op Marktplaats. Mocht je een proefritje willen maken, dan hoef je niet af te spreken met ene Herr Robben uit Duitsland. De auto staat gewoon in het Nederlandse Wilnis en wordt verkocht door automakelaar Cor Vrieling.

Robben eerste eigenaar

‘Robben was de eerste eigenaar, dat blijkt uit de documenten die bij de auto uit 2009 zitten’, laat Vrieling weten aan het Algemeen Dagblad. ‘Ik verkoop de auto nu voor de tweede eigenaar die bij mij in het dorp woont.’ De vraagprijs van deze unieke bolide, met ruim 127.000 kilometer op de teller, ligt op 32.500 euro. ‘Een niet al te hoog bedrag, omdat we niet te lang met de wagen willen blijven zitten’, legt Vrieling uit. ‘We vergroten met dit bedrag de kans op schieten, om in voetbaltermen te blijven.’

Vrieling komt woorden te kort om de uniekheid van de Audi S5 te beschrijven. ‘Er zijn natuurlijk enkele Audi S5’s te koop, maar dit is ’top of the bill”, maakt de automakelaar duidelijk. ‘Deze auto heeft werkelijk alles en opties die je normaal nooit ziet. Zoals de kleur, een uniek afgewerkt interieur met aluminium en een leuk verhaal. Ook heeft de auto een voorverwarmingssysteem’, vervolgt de verkoper.

Tot dinsdagmiddag viel de animo voor de oude bak van Robben nog mee. ‘De auto staat sinds gisteren online, maar ik heb nog geen reacties gehad’, verklaarde Vrieling. De aandacht in de pers heeft de prijs van de auto echter flink opgevoerd. Dinsdagavond stond het hoogste bod al op 37.000 euro. (Foto: Cor Vrieling, Marktplaats)

 

Praat Mee!