Balotelli tovert achtertuin om in paintballterrein

Mario Balotelli vindt altijd wel een manier om zich buiten het voetbal te vermaken. Of hij zijn vrije tijd nu doorbrengt met vrouwelijk schoon of met wat knalvuurwerk, de rebelse Italiaan verveelt zich niet snel. Super Mario kwam dit keer op een wel heel briljant idee. De spits van Liverpool toverde zijn achtertuin om in een paintballterrein.

De buurman van Balotelli schrikt zich af en toe wezenloos als hij verderop de raarste geluiden hoort. Zo ook dit keer. ‘Ik hoorde buiten wilde geluiden en ging kijken wat er gaande was’, vertelt de buurman tegen Daily Star. ‘Ik schrok eerst toen ik in de tuin van Mario volwassen mannen zag die in zwarte overalls aan het rondsluipen waren. Tot ik doorhad dat ze aan het paintballen waren. Ik zag op vele plaatsen rode en gele verf. Het was erg grappig om te zien.’

Liverpool-manager Brendan Rodgers zal er het zijne van denken, maar kan Balotelli geen nalatigheid verwijten als het gaat om zijn veiligheid. De aanvaller en zijn vrienden waren uitgerust met helm en veiligheidsbril. Rodgers zal zich wel afvragen of de liesklachten van Balotelli wel zo ernstig zijn. De 24-jarige aanvaller miste dinsdagavond het competitieduel met Leicester City vanwege een liesblessure. (Foto: Piotr Drabik, Wiki Commons)

Praat Mee!