‘Van Gaal kan over 250 miljoen beschikken in winter’

Volgens verscheidene media gaat het Manchester United van Louis van Gaal de komende transferperiode wederom met honderden miljoenen smijten. Waar er in de zomer al voor tweehonderd miljoen aan spelers werd gekocht, kan Manchester in de winter mogelijk over 250 miljoen beschikken. Zodoende kúnnen de transferuitgaven uitlopen tot een bedrag van bijna een half miljard.

Opmerkelijk is dat vice-president Ed Woodward vorige maand nog liet weten niet zomaar miljoenen te gaan uitgeven de komende transferperiode. ‘We hebben spelers in het vizier, maar verwachten dat die in de zomer pas komen. Als ze in de winter op de markt komen, kunnen we altijd een poging wagen. Maar ik verwacht niet dat dat gebeurt’, waren de worden van Woodward.

Afgelopen zomer werd er, zoals eerder gezegd, voor liefst tweehonderd miljoen euro uitgegeven. Zo werden Daley Blind, Angel Di Maria, Luke Shaw, Marcos Rojo, Ander Herrera en Radamel Falcao (huurbasis) gehaald. Door het kopen van Di Maria (75 miljoen) haalde Van Gaal al snel zijn eerste record binnen. (Foto: Instagram)

 

Praat Mee!