Herboren Van der Vaart hoopt op Hiddink

Rafael van der Vaart heeft in gesprek met het Duitse Kicker aangegeven nog steeds hoop te houden op een belletje van de bondscoach Guus Hiddink. De man die zondag nog belangrijk was met een doelpunt voor HSV lijkt zijn oude vorm weer teruggevonden te hebben.

‘Nu heb ik drie goede wedstrijden gespeeld en gaan de vragen alweer in de richting of ik mijn contract bij HSV verleng’, zegt de ervaren middenvelder. De creatieve man bij HSV houdt zich echter niet bezig met zijn eigen toekomst maar met die van zijn club: ‘Het gaat er nu eerst om dat we tegen kerst weg zijn uit de onderste regionen.’ HSV bezet op dit moment een gedeelde twaalfde plek in de Duitse Bundesliga.

Ondanks de toch nog onzekere positie van HSV blijft Van der Vaart goed in contact met de club, echter wordt er niet gesproken over een eventuele verlenging: ‘We staan altijd met elkaar in contact. Maar op dit moment praten we niet over mijn contract, we hebben ook geen tijdstip afgesproken.’

‘Ik heb altijd gezegd dat het mijn doel blijft om nog een groot toernooi te spelen. Als ik fit ben kan ik ook mijn land nog helpen. Ik hoop dat bondscoach Guus Hiddink me belt’, sluit de man die het WK in 2014 aan zich voorbij moest laten gaan door een blessure af.

Praat Mee!