Vermeer hoopt op CL met Feyenoord

Kenneth Vermeer is op het moment van schrijven nog actief in de Europa League met Feyenoord, echter wil de keeper volgend jaar verandering zien. De sluitpost wilt namelijk weer acteren op het allerhoogste niveau, namelijk: de Champions League.

Volgens Vermeer is de sfeer is sowieso al goed genoeg om een mooie ambiance te creëren voor een CL-duel: ‘Tijdens onze thuiswedstrijden merkte je dat de Europa League leeft. De sfeer in de Kuip is Champions League-waardig’, zegt de keeper in Metro.

Toch hoopt Vermeer snel geen Europa League meer te spelen: ‘Missen is een groot woord, maar het is natuurlijk wel mooi om die hymne te horen. De Champions League is nu eenmaal het allerhoogste voor een voetballer. Het zou mooi zijn als ik er met Feyenoord kan terugkeren. Dat zou goed voor de spelers en de club zijn, hopelijk kunnen we daar naartoe groeien’, aldus de man die in de zomer nog door Manchester United werd begeerd.

‘In de Europa League hebben we in ieder geval geleerd dat er in zulke toernooien maar één wet is: winnen om te overleven. Je kunt wel mooi voetbal spelen, maar als je verliest heb je daar helemaal niets aan’, sluit Vermeer af.

Praat Mee!