Huntelaar en Robben winnen in CL; Strootman verliest

Op een ouderwetse CL-avond zijn er weer een aantal Nederlanders in actie gekomen, waaronder de vleugelflitser van Oranje: Arjen Robben. De technische man op de vleugels kwam net zoals zijn landgenoot Klaas-Jan Huntelaar in actie.

Robben

Robben begon bij een sterk gewijzigd Bayern München op de bank, de ploeg van Pep Guardiola was al zeker van een eerste plaats in de groep. Echter viel de vleugelaanvaller in de tweede helft nog in, Robben was gretig opzoek naar een doelpunt, maar vond hem uiteindelijk niet.

Strootman

Kevin Strootman begon op de bank in het duel met Manchester City, de verdedigende middenvelder zag zijn ploeg AS Roma met 2-0 verliezen van Manchester City. Dit betekent dat de man die zo lang geblesseerd was dit jaar niet meer te bewonderen zal zijn in de Champions League.

Huntelaar

Huntelaar begon zoals verwacht in de basis bij Schalke 04, de Duitsers moesten winnen van het Sloveense Maribor om een ticket voor de volgende ronde van de Champions League te bemachtigen. De spits raakte de paal voor Schalke, dat nipt won met 1-0. (Foto: Instagram)

Praat Mee!