AS Roma-directeur: ‘Strootman is niet te koop’

AS Roma-directeur Mauro Baldissoni heeft donderdag tegenover Sky Sports laten weten dat Kevin Strootman niet te koop is. Daarmee weerlegt de bestuurder de eerdere berichtgeving van de Daily Mirror. Volgens de Engelse tabloid zou AS Roma-eigenaar James Pallotta vanaf een bod van 75 miljoen bereid zijn om mee te werken aan een vertrek van Strootman.

Strootman zag woensdag vanaf de bank lijdzaam toe hoe zijn ploeg werd uitgeschakeld in de Champions League. In eigen huis gingen de Romeinen met 0-2 onderuit tegen Manchester City, waardoor Roma na de winterstop is veroordeeld tot de Europa League. De 25-voudig international maakte vorig weekend zijn rentree in de basiself, maar hoefde dus nog niet te rekenen op speelminuten in Europa.

Manchester United wil zich graag versterken met Strootman, maar daar heeft Baldissoni geen boodschap aan. ‘Ik lees elke dag dat Kevin naar Manchester United gaat’, begint Baldissoni. ‘Maar we hebben geen bod ontvangen. En zou dat wel het geval zijn, dan is ons antwoord simpel: hij is niet te koop’, maakt de directeur van Roma duidelijk. ‘Strootman is een jonge speler en heeft een contract tot medio 2018. AS Roma wil een sterk team om hem heen bouwen.’ (Foto: Instagram)

 

 

Praat Mee!