VIDEO | Van der Vaart is emoties niet de baas: ‘Wat is er mis met je?’

VIDEO | Rafael van der Vaart was dinsdagavond tijdens een interview met Sky zijn emoties niet de baas. Na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen VFB Stuttgart (0-1) kon de middenvelder van HSV zijn frustraties niet voor zich houden en reageerde hij zich verbaal af op de interviewer.

Van der Vaart hield zich aan het begin van het interview nog rustig, maar ontstak in woede nadat de reporter hem vroeg naar een harde overtreding op Stuttgart-verdediger Georg Niedermeier. ‘Je stelt echt rare vragen! Ik weet niet wat er mis is met je. Heb je slecht geslapen ofzo? Ik probeerde los te komen, hij stond daar, ik maakte een overtreding, klaar. Moest dit dan een rode kaart zijn ofzo?’, reageerde de licht ontvlambare Van der Vaart.

Van der Vaart zit niet in een al te beste fase van zijn carrière. De Oranje-international speelde tegen Stuttgart hoogst ongelukkig en leidde met een foute pass de enige treffer van de wedstrijd in. Daarnaast is de 31-jarige Heemskerker bij het Nederlands elftal ook niet meer zeker van zijn plaats. HSV-trainer Joe Zinnbauer is klaar met alle verhalen die worden geschreven over Van der Vaart. ‘Twee weken terug was hij niet agressief genoeg en nu is hij weer té agressief’, sprak Zinnbauer zijn verbazing uit. ‘Rafael is gewoon heel belangrijk voor ons en dat is het belangrijkste,’ benadrukte de Duitse coach. (Foto: Twitter)

Video interview Van der Vaart

Bekijk hieronder de beelden van het interview met Van der Vaart.

http://youtu.be/H_Wk9DCQ_PM

Praat Mee!