PSV wint nipt van Feyenoord in spectaculaire wedstrijd

Dit is het livetopic voor het duel  PSV – Feyenoord van woensdag 17 december. PSV – Feyenoord vangt om 20:45 aan in Eindhoven. De wedstrijd wordt op TV uitgezonden door FOXSports en is live te volgen op Onze11.  Als het PSV van coach Philip Cocu een zege boekt op Feyenoord, lijken de Eindhovenaren een concurrent voor de titel uit te schakelen. De achterstand van Feyenoord op koploper PSV zal in dit scenario namelijk maar liefst 12 punten bedragen. De man in het doel bij Feyenoord, Kenneth Vermeer, gaf eerder al aan vol voor de winst te gaan in Eindhoven. Echter geeft de keeper bij een verlies de hoop op de titel zeker niet op. 

Voorbeschouwing PSV – Feyenoord

– Feyenoord zal Jens Toornstra moeten missen in de kraker met PSV, de man die van origine op het middenveld speelt kampt met een hamstringblessure.

– PSV-coach Philip Cocu kan over een nagenoeg fitte selectie beschikken, de oud-international zal naar verwachting dus zijn sterkst mogelijke team opstellen.

Scoreverloop:

’12 Manu (0-1)
’20 De Jong (1-1)
’40 El Ahmadi (1-2)
’60 De Jong (2-2)
’64 De Jong (3-2)
’89 Kazim-Richards (3-3)
’93 Depay (4-3)

Opstellingen:

Opstelling PSV : Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Wijnaldum, Hendrix, Guardado; Narsingh, De Jong, Depay.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Boulahrouz, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Wilkshire, Kazim-Richards, Manu.

Bijzonderheden:

– Hattrick Luuk de Jong (PSV)

Praat mee:

Praat mee over PSV – Feyenoord


(Foto: Instagram)

 

Praat Mee!