Huntelaar ‘zeer gelukkig’ met contractverlenging

Klaas-Jan Huntelaar verlengde zaterdag zijn aflopende contract bij Schalke 04 met twee jaar. De spits van het Nederlands elftal is ‘zeer gelukkig’ met zijn nieuwe contract. ‘Het is altijd mijn bedoeling geweest om mijn contract te verlengen’, verklaarde een blije Huntelaar op de officiële website van zijn club.

‘Voor mij persoonlijk is het een mooie dag, omdat ik mijn contract met Schalke 04 heb verlengd’, zei de 31-jarige spits na afloop van de teleurstellende wedstrijd tegen Hamburger SV (0-0). ‘Nu het is gelukt om mijn contract te verlengen, voel ik me van binnen zeer gelukkig.’

Huntelaar sprak niet met andere clubs

Huntelaar benadrukt dat hij nooit met andere clubs heeft gesproken. ‘Schalke was mijn eerste gesprekspartner. Ik heb met geen andere clubs gesproken. Ik heb vertrouwen in de ploeg, de trainer en Horst Heldt (technisch manager, red). We willen allemaal iets moois bereiken. Ik ben daar graag bij en wil daar ook mijn bijdrage aan leveren’, liet de Oranje-international weten.

The Hunter speelde tot dusverre 160 wedstrijden voor Schalke, waarin hij 101 doelpunten scoorde. Huntelaar had zaterdag graag een doelpunt toegevoegd aan zijn totaal, maar kwam met Die Köningsblauen niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen HSV. ‘We moeten leven met het gelijkspel’, reageerde Huntelaar na afloop. ‘De eerste helft was de beste die we tot nu toe hebben gespeeld. Met de inzet, de wil en de teamgeest zijn we zeer tevreden. Als we deze weg vervolgen, gaat het in de goede richting.’ (Foto: Instagram)

 

 

 

Praat Mee!