Huntelaar wees Schalke op aflopend contract De Jong

Klaas-Jan Huntelaar heeft Oranje-international Nigel de Jong aangeboden bij zijn club Schalke 04, dit bevestigde de spits. Huntelaar heeft Schalke op verscheidene Nederlanders met een aflopend contract gewezen, hieronder dus De Jong die eerder al gelinkt werd aan een transfer naar Gelschenkirchen. 

‘Ja, ik heb Nigel de Jong genoemd. Ik heb de technisch directeur van Schalke 04 gewezen op de Nederlanders met een aflopend contract, waarvan ik zeker weet dat ze hier in het team passen’, begint de spits die al zo vaak scoorde voor Oranje.

De aanvaller zich er echter wel van bewust van dat hij niet degene is die bepaalt welke spelers er naar Duitsland komen: ‘Ik probeer de club te helpen met mogelijke versterkingen. Bayern München wordt 8 van de 10 keer kampioen, maar die andere twee keer moeten wij het worden. Dat is de ambitie van Schalke 04.’

‘We willen namelijk niet alleen een incidentele beker winnen, maar echt mee gaan doen om de titel’, sluit The Hunter zijn verhaal af. (Foto: Instagram)

Praat Mee!