Huntelaar genoemd als dark horse voor topscorerstitel

Klaas-Jan Huntelaar is absoluut dé man in vorm bij zijn club Schalke 04. De Nederlandse spits scoorde dit weekend opnieuw en is, ondanks een blessure eerder dit seizoen, topscorer van de Duitse subtopper. 

Genoeg redenen voor The Bleacher Report om KJH te bombarderen tot serieuze dark horse voor de topscorerstitel aankomende zomer in Brazilië. Zeker gezien huidige blessure van Robin van Persie, zou Huntelaar in Brazilië mogelijk eindelijk de kans krijgen zijn faam als goalgetter op het hoogste niveau te laten zien.

The Bleacher Report beroept zich onder andere op een column van Raphael Honigstein in kwaliteitskrant The Guardian, die stelt dat Huntelaar niet het verschil heeft gemaakt voor Schalke maar het verschil is voor Schalke. ‘Met de blessure en matige vorm van Van Persie in het achterhoofd, kunnen we van Huntelaar veel verwachten tijdens het aankomend WK’, stelt The Bleacher Report.

Overtuigd van het verhaal van The Bleacher Report? Pak dan nu je kans en zet in op Huntelaar als topscorer van het WK op Unibet.nl, met 40 keer je inzet als The Hunter daadwerkelijk topscorer wordt! Denk jij dat iemand anders topscorer wordt? Laat het weten in de reacties of doe mee aan onze WK-poule! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!