Van Gaal stelt ‘handtekeningenplicht’ in voor zijn spelers

Louis van Gaal vindt het belangrijk dat zijn spelers een goede band onderhouden met de United-fans. De manager van Manchester United heeft daarom een ‘handtekeningenplicht’ ingesteld. Voortaan ontkomen onder anderen Robin van Persie en Daley Blind niet meer aan de jonge handtekeningenjagers.

Voorheen werden de spelers van United na iedere thuiswedstrijd door een medewerker van de club naar een afgeschermd gebied begeleid, alwaar ze op hun dooie akkertje naar huis konden rijden. Op die manier werden ze niet opgehouden door alle fans die smachtend, met pen en papier in de aanslag, stonden te wachten op hun grote idolen.

‘Handtekeningenplicht’

Van Gaal heeft nu een regel doorgevoerd die zijn spelers verplicht om eerst langs de fans te gaan, voordat ze bij hun auto uitkomen. Het zal zijn imago onder de jeugdige fans van United goed doen. Door de maatregel hoeven jeugdige fans namelijk niet langer teleurgesteld naar huis te gaan. Onlangs voegde Van Gaal de daad al bij het woord, door Radamel Falcao uit de spelersbus te halen en hem een praatje te laten maken met de supporters. (Foto: Instagram)

Praat Mee!