Van Gaal ambitieus:’We willen de titel’

Oud bondscoach Louis van Gaal lijkt zijn draai te hebben gevonden bij Manchester United. De club is omhoog geklommen tot plaats drie en de ziekenboeg stroomt langzaam leeg. De coach deed in de persconferentie voor de wedstrijd tegen Newcastle een opvallende uitspraak. 

Op de tweede dag van boxing day neemt de ploeg van van Gaal het op tegen Newcastle United en tijdens de persconferentie sprak de trainer vertrouwen uit in zijn staf en spelers. ‘Met de spelers en de staf willen wij meer bereiken dan iedereen denkt. Wij willen de verwachtingen verbeteren. Wij gaan niet voor plaats vier, wij gaan voor de titel en zullen daar alles aan doen. Het gaat altijd om de titel bij Manchester United’ sprak Louis van Gaal uit tijdens de persconferentie.

Ondanks dat de ziekenboeg van United nog steeds “te” vol zit, komen er wel langzaam spelers terug. Di Maria zal naar verwachting in de basis beginnen, de topaankoop kampte de laatste weken met een blessure aan de enkel. Ander Herrera, Luke Shaw en Daley Blind zijn voorlopig nog niet inzetbaar voor de Red Devils.

De wedstrijd begint vanmiddag om 16:00.

Praat Mee!