Ronaldinho eindelijk weer terug bij zijn club

Ronaldinho is eindelijk weer terug op het trainingsveld bij zijn club Queretaro. De voormalige Voetballer van het Jaar was twee weken ‘vermist‘, waardoor hij een groot deel van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft mistte.

Eerder vertelde voorzitter Jaquin Beltran maatregelen te nemen wanneer hij niet op zou dagen. ‘Als Ronaldinho deze week niet opdaagt, dan moeten we een beslissing maken. We vinden dat hij een groot deel van de voorbereiding heeft gemist en niemand staat boven de club’, zei een duidelijke Beltran afgelopen maandag.

Ronaldinho lijkt de boodschap te hebben begrepen om op zondag, de laatste dag van de week, op te dagen. ‘Ronaldinho is terug’, meldt Arturo Villanueva, tevens voorzitter van Queretaro zondagmiddag. ‘Hij is erop gebrand om zich te bewijzen en een belangrijke rol te spelen in onze race naar de landstitel. We gaan eerst bekijken in welke toestand hij is teruggekeerd. Daarna moet de technische staf er alles aan doen om hem zo snel mogelijk topfit te krijgen.’

Praat Mee!