Southampton en Man United melden zich in strijd om Sneijder

Oranje international Wesley Sneijder wordt al maanden in verband gebracht met een nieuwe club. De relatie met zijn huidige werkgever Galatasaray is niet meer wat het geweest is en de nummer 10 van Nederland heeft er nooit een geheim van gemaakt om ooit in Engeland te willen spelen. Ronald Koeman en Louis van Gaal kunnen deze wens uit laten komen.

Afgelopen week meldde Juventus zich bij Cim Bom voor Sneijder en sindsdien zijn de alarm bellen gaan rinkelen bij de twee Nederlandse trainers. Een dezer dagen zullen ook zij zich melden in de strijd om de gewilde spelmaker die weg mag bij de Turken. Volgens Tuttomercatoweb zou Juventus een openingsbod van 7 miljoen euro hebben neergelegd, zij zien Sneijder graag op het middenveld naast Andrea Pirlo aan het werk. Nog niet zo lang geleden meldde Turkse media dat hij bij een bod van rond de 10 miljoen euro mocht vertrekken.

De twee coaches hebben er geen geheim van gemaakt dat zij graag de Oranje-international willen toevoegen aan hun selectie en zullen werk gaan maken van zijn komst. Koeman verwelkomt dus graag een tweede landgenoot naast Eljero Elia die hij op huurbasis overneemt van Werder Bremen.

Praat Mee!