Nasri pessimistisch over WK-kansen

Het enfant terrible van Frankrijk luistert naar de naam Samir Nasri. Nasri werd door de Franse bond na het EK 2012 geschorst wegens misdragingen jegens een journalist en komt nu niet meer voor in de plannen van bondscoach Didier Deschamps.

Nasri ging na afloop van de verloren kwartfinale van het EK 2012 tegen Spanje tekeer tegen een journalist, wat hem een schorsing opleverde van drie wedstrijden. Sindsdien kwam de Manchester City-speler niet meer in actie voor Les Blues.

‘Ik wil het Franse shirt erg graag dragen. Als ik niet naar het WK ga, heb ik al twee WK’s gemist’, luchtte Nasri zijn hart bij Canal Football Club. ‘Ik ben er op dit moment pessimistisch over of ik mee ga. Ik mocht ook niet meedoen tegen Nederland en heb daar geen enkel uitleg over gekregen’, klonk Nasri verontwaardigd.

Toch steekt Nasri de hand ook in eigen boezem. ‘Als ik niet naar het WK gaat, heeft dat eerder te maken met mijn slechte prestaties in het nationale team dan met mijn gedrag. Tijdens grootste schandaal van het Franse team tijdens het WK 2010 maakte ik daar immers geen onderdeel van uit.’

‘Ik heb geen enkel probleem met welke Franse speler dan ook’, vervolgde Nasri zijn relaas. ‘Dat kan je bij iedereen navragen. Deschamps? Ik heb gevraagd om met hem te kunnen praten, maar dat is er nog niet van gekomen. De dag dat ik met hem praat, zal ik eindelijk echt weten waarom ik gepasseerd word.’ (Foto: Football.ua)

Praat Mee!