Sneijder geblesseerd en bekogeld tijdens topper tegen Besiktas

Wesley Sneijder beleefde geen gelukkige avond in het duel met Besiktas zondag. Galatasaray won dan wel knap met 0-2 in de topper, maar Sneijder moest in de 80ste minuut door een blessure het veld verlaten. Daar bleef het echter niet bij; toen de Oranje-international de spelerstunnel wilde opzoeken werd hij bekogeld met een voorwerp van de tribune.

De Nederlandse-Turk Oguzhan Özyakup van Besiktas kwam in de slotfase van de wedstrijd in een hard duel met de 30-jarige Sneijder, waarna laatstgenoemde het veld vroegtijdig moest verlaten. Over de ernst van zijn kwetsuur is nog niets bekend.

Besiktas – Galatasaray

Dat het een zwaarbevochten wedstrijd was, werd bevestigd in de 63ste minuut toen Besiktas-middenvelder Veli Kavlak het veld met rood moest verlaten na een duw in het gezicht van dezelfde Sneijder.

Galatasaray domineerde gedurende de hele wedstrijd en sloeg in minuut 50 en 90 toe met goals van Felipe Melo en Burak Yilmaz. Dankzij de gewonnen wedstrijd sluit Gala weer aan bij de top-3 in de Turkse competitie. Het Fenerbahçe van Dirk Kuijt staat op plek één met 36 punten, gevolgd door Besiktas (tweede) en Galatasaray die nu beiden 35 punten verzamelden.

Praat Mee!