Inzaghi rekent op aanblijven De Jong

Filippo Inzaghi gaat ervan uit dat Nigel de Jong ook na de zomer van 2015 te bewonderen is in het shirt van AC Milan. Die verwachting sprak de coach van de Milanese club maandag uit in aanloop naar het competitieduel tegen Sassuolo.

Eind december gaf De Jong al te kennen dat hij zijn aflopende verbintenis in Milan graag zou willen verlengen. ‘We zijn nog in gesprek, dus het is even afwachten. Ik wil sowieso blijven, maar dat is niet alleen aan mij’, zei De Jong destijds tegen FOX Sports.

AC Milan heeft nu, in de persoon van Inzaghi, ook uitgesproken de samenwerking te willen verlengen. ‘Ik hoop dat we Nigel de Jong niet kwijtraken en ik denk dat we er met hem wel uitkomen wat betreft een nieuw contract’, sprak de 41-jarige Italiaan zich hoopvol uit over de contractonderhandelingen met de 30-jarige Nederlander.

Van Ginkel

Pippo Inzaghi ging ook nog in op de fysieke gesteldheid van Marco van Ginkel. De 22-jarige middenvelder raakte half december geblesseerd aan zijn enkel, nadat hij op de training een schop kreeg van ploeggenoot Sulley Muntari. Gevreesd werd voor een langdurige absentie, maar niets is minder waar. Van Ginkel zit alweer dicht tegen zijn rentree aan. ‘Van Ginkel is volgende week weer in staat te spelen’, wees Inzaghi op het bekerduel van 13 januari tegen Sassuolo. (Foto: Instagram)

Praat Mee!