Song beëindigt interlandcarrière

Kameroenees international Alexandre Song heeft besloten te stoppen met zijn interlandcarrière. De speler van West Ham United is na het debacle in Brazilie niet meer opgeroepen voor het nationale elftal en heeft dus zijn conclusies getrokken.

De afgelopen weken heeft de middenvelder gesprekken gevoerd met de nationale voetbalbond over zijn ontwikkelingen voor het elftal en wat de toekomst voor hem is. Uiteindelijk heeft hij besloten om zich niet meer beschikbaar te stellen voor het nationale elftal. ‘Na het conflict tijdens het WK en de uitsluiting van deelname aan de Africa Cup heb ik besloten om mijn interlandcarrière te stoppen’, verteld Song in een verklaring.

‘Het is waar dat er verschillende discussies zijn geweest om mij weer terug te nemen in het elftal, maar na veel gesprekken met mijn familie en zaakwaarnemer is dit de juiste beslissing. Mijn liefde voor het land zal nooit veranderen, maar ik wil mij nu focussen op mijn eigen carriere. Ik moet deze weer opbouwen bij West Ham United en daar richt ik mij nu volledig op. Ik wens Kameroen al het beste en het team zit voor altijd in mijn hart’, aldus dus gestopte international.

Praat Mee!