Smeekbede aan Gerrard van sterkste voetballer

Adebayo Akinfenwa, ook wel de sterkste voetballer die er is, speelde afgelopen week tegen Steven Gerrard. De robuuste spits is een groot fan van de Liverpool speler en smeekte na afloop van de wedstrijd bij Stevie G om te blijven.

Enkele dagen nadat Gerrard bekend maakte dat hij The Reds zou verlaten na dit seizoen speelde Liverpool in de FA Cup tegen AFC Wimbledon die nipt werd gewonnen met 2-1. Steven Gerrard was hierbij de uitblinker met twee doelpunten. Vlak voor de wedstrijd werd al duidelijk dat het zwaargewicht Akinfenwa groot fan is van de middenvelder. Met verschillende tweets liet hij merken dat hij het shirt van Gerrard moest krijgen en niemand anders.

Na de wedstrijd sprak Akinfenwa met de middenvelder en kwam er een smeekbede gericht aan Gerrard, ‘Ik zei; niet gaan man, alsjeblieft blij bij liverpool. Ik zal je het vertellen, ik ben fan van liverpool en zonder jou zal het anders zijn. Please don’t go man!’, kwam er uit de mond van de spits. ‘Gerrard keek mij aan en lachte het weg, hij begreep het wel.’

(foto: Abdosh Caricature)

Praat Mee!