‘Willems denkt bij PSV nog stap te kunnen zetten’

Jetro Willems kan binnenkort een contractaanbieding van zijn club PSV verwachten. De Oranje-international presteert dit seizoen goed waardoor de club uit Eindhoven het contract van de linksback wilt opwaarderen. Vlak voor kerst spraken beide partijen elkaar al.

‘Jetro heeft positief gereageerd op onze plannen om zijn contract open te breken’, reageert technisch directeur Marcel Brands. ‘En dan heb ik het over de sportieve kant van het verhaal, dat heb ik met hem besproken. Hij is het er mee eens dat hij bij PSV nog een stap kan zetten.’

Guardado

Naast Willems is PSV ook van plan zaken te doen rond het persoon van Andres Guardado. De 108-voudig Mexicaans international wordt momenteel gehuurd van Valencia, waar hij een stuk meer kan verdienen. Het is daarom nog maar de vraag of de huidige koploper het voor elkaar krijgt om Guardado definitief over te nemen. ‘We zullen geduld moeten hebben. Maar dat is niet erg. Het is pas januari’, zijn de enige woorden van Brands. (photo credit: nikontino via photopin cc)

Praat Mee!