Sneijder maakt seizoen af bij Galatasaray

Wesley Sneijder blijft bij Galatasaray. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers bekend gemaakt. Volgens Albers is een transfer tijdens de winterstop uitgesloten.

De zaakwaarnemer van Sneijder had deze week een gesprek met de clubleiding van Galatasaray om te praten over een mogelijk vertrek naar Juventus. De koploper van de Italiaanse Serie A wilde zich tijdens de winterstop graag versterken met de Oranje-international. Galatasaray weigerde echter mee te werken en wees Albers en Sneijders advocaat Cor Hellingman op het contract van de 30-jarige Nederlander, waarin een afkoopsom is opgenomen van twintig miljoen euro. De Turkse club heeft laten weten dat er niet onderhandeld kan worden over dat bedrag.

Contractverlenging

Volgens Albers is het boek Juventus daardoor gesloten. Ook een transfer naar een andere club sluit hij uit. ‘Ik denk niet dat er een club is die twintig miljoen voor Wesley gaat betalen’, laat Albers weten aan de NOS. ‘Aan het eind van het seizoen gaan we praten over een mogelijke contractverlenging.’ (Foto: Instagram)

Praat Mee!