Update | Zorgen voor Spanje om geblesseerd duo

Problemen voor Oranje tegenstander Spanje. Tijdens de titanenstrijd tussen Barcelona en Atletico Madrid van dinsdagavond vielen internationals Gerard Piqué en Diego Costa geblesseerd uit.

Piqué moest het veld verlaten nadat hij verkeerd terecht kwam na een luchtduel. De verdediger van Barcelona moest met een rugblessure van het veld. Niet veel later moest ook spits Diego Costa zich laten vervangen. De beoogde aanvalsleider van de Spanjaarden moest met een hamstringblessure van het veld. Over de exacte ernst van de blessures is tot op heden niets bekend.

Voor Spanje viel er ook wat te genieten dinsdagavond. Middenvelder Andres Iniesta gaf een weergaloze assist op Neymar, die voor de 1-1 kon tekenen. Spanje treft Oranje op vrijdag 13 juni in Salvador.

Update | woensdag 16:15 uur
De exacte ernst van de blessure van Diego Costa zal nader onderzocht worden, zo heeft Atletico Madrid woensdag laten weten. De topspits heeft een blessure aan zijn rechterdij, maar het betreft in ieder geval geen spierscheuring.

Barcelona-verdediger Gerard Piqué zal in ieder geval vier weken aan de kant staan na zijn ongelukkige val tegen Atletico Madrid. Hij heeft een haarscheurtje in zijn heup. Hij mist sowieso de return van de Champions League én de bekerfinale. (Foto: Danilo Borges/Portal da Copa)

Praat Mee!