UPDATE II | ‘Ronaldo beëindigde relatie met Irina’

De relatie tussen Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Irina Shayk zou verleden tijd zijn. Althans, dat zijn de laatste geruchten. Mevrouw Shayk ontbrak al bij de Gouden Bal-verkiezing, die manlief won.

Irina Shayk Cristiano Ronaldo

Ze zou hem nu ook ‘geunfollowed’ hebben op Twitter. Daarnaast zijn er geen foto’s meer te vinden van het stel op de Instagram-pagina van het Russische topmodel. Irina is niet alleen over, ze heeft nog wel haar hondje Buster.

Op de Instagram van Cristiano Ronaldo staat nog wel een foto, al dateert die van oktober 2014. Fans van Ronaldo begrepen volgens De Telegraaf al niet dat Irina niet publiekelijk haar man feliciteerde met de Gouden Bal.

Updates einde relatie Cristiano Ronaldo en Irina Shayk

Update 15 januari 15.48 uur
Het management van Irina Shayk wil nog niet zeggen dat de twee uit elkaar zijn. Wel werd er tegen Goal.com uitgelegd waarom ze niet aanwezig was bij de uitreiking van de Ballon d’Or. ‘De Gouden Bal paste niet in haar schema vanwege werkverplichtingen. Wij kunnen verder geen commentaar geven.’

Update II | 16 januari 14.53 uur
Het Portugese Correio da Manha zou uit betrouwbare bron hebben vernomen dat Cristiano Ronaldo en Irina Shayk inderdaad uit elkaar zijn. Ronaldo heeft het uitgemaakt omdat hij graag een vriendin wil die vaak bij hem in de buurt is en niet iemand met een druk leven als die van het Russische topmodel. Ze waren vier jaar en zeven maanden met elkaar samen.

Daarnaast de druppel zijn geweest dat Irina niet naar de verjaardag van Cristiano zijn moeder was gegaan. ‘Irina sprak vaak slecht over Cristiano’s moeder. De ruzie was eigenlijk de drupper die de emmer liet overlopen. Het ging al maanden niet meer goed tussen hen’, aldus een bron.

Irina Shayk Instagram

  1. […] Shayk en Ronaldo gingen een maand geleden uit elkaar en sindsdien is er al een hoop gebeurd. Ronaldo zou de bloedmooie presentatrice daten van Real Madrid TV terwijl Shayk zoals gezegd bezig is met een klus voor Sports Illustrated. […]

Praat Mee!