KIJKTIP | Documentaire over Messi op NPO3

NPO3 zendt donderdagavond om 21.50 uur een documentaire uit over Lionel Messi. Trainers, vrienden, teamgenoten, journalisten en andere prominente figuren uit de voetballerij komen aan het woord over de kleine dribbelaar van FC Barcelona.

In de documentaire laten onder anderen Johan Cruijff en Diego Maradona hun licht schijnen over de viervoudig Wereldvoetballer van het Jaar. Op de website van de Publieke Omroep staat een beschrijving van de documentaire.

Documentaire over Messi

‘Heeft Messi simpelweg talent of heeft de Argentijn zijn carrière vooral te danken aan hard trainen? Documentairemaker Alex De la Iglesia zet alle hoofdrolspelers in het leven van Messi bij elkaar. Samen analyseren ze de persoonlijkheid van Messi op en buiten het veld en kijken ze terug op de briljante momenten uit Messi’s voetballoopbaan.

Naast onder andere oud-leraren, teamgenoten en jeugdvrienden komen ook Johan Cruijff, Diego Maradona en Jorge Valdano aan het woord. Wat vinden zij van Messi? En welke historische momenten uit Messi’s carrière zijn hen het meeste bijgebleven?’

Kortom: een documentaire die je absoluut niet mag missen! Vergeet vanavond dus niet om na afloop van Real Madrid – Atlético Madrid direct over te schakelen naar NPO3!

Kijk hieronder alvast naar de trailer van de documentaire. (Foto: LFS_14039, Wiki Commons)

Praat Mee!