VIDEO | Van Gaal haalt lachers op zijn hand bij bestellen koffie

VIDEO | Louis van Gaal zorgt week in week uit voor hilarische taferelen. Dit keer heeft de manager van Manchester United van zich doen spreken bij het bestellen van een kopje koffie, na afloop van de gewonnen competitiewedstrijd tegen Queens Park Rangers (2-0). 

Nadat Van Gaal zich achter de microfoons had gemanoeuvreerd voor de persconferentie, vroeg een medewerker van QPR de veelbesproken trainer wat hij wilde drinken. ‘Koffie met melk en suiker’, antwoordde Van Gaal. De medewerker van de Londense club vroeg daarop aan Van Gaal hoeveel melk en suiker de oefenmeester in zijn koffie wilde hebben. ‘Dat hangt er vanaf hoe groot de koffiebeker is’, repliceerde Van Gaal, terwijl de Britse pers in lachen uitbarstte.

‘Dat is een grote kop’

Even later kwam de medewerker terug met een beker koffie. ‘Dat is een grote kop. Hoeveel suiker heb je er in gedaan?’, vroeg de coach zich af. De clubman van QPR speelde het spelletje mee en vertelde dat hij twee klontjes suiker in de koffie had gedaan, omdat United twee keer had gescoord.

Tot opluchting van de medewerker gaf Van Gaal een goedkeurende blik, nadat hij een slok had genomen van de koffie. ‘Dank je wel. De koffie is goed’, aldus Van Gaal.

Bekijk hieronder de lachwekkende beelden van Van Gaal.

Praat Mee!