Wijnaldum wilde niet weg uit Eindhoven.

Georginio Wijnaldum speelde afgelopen WK tot ieders verbazing in alle wedstrijden van het Nederlands Elftal. De middenvelder had dit ook niet verwacht en speelde een sterk toernooi waarin hij een keer tot scoren kwam. Hiermee trok hij de aandacht van grote clubs, waaronder het machtige Paris Saint-Germain. 

De aanvallende middenvelder van PSV wist niet hoe concreet de belangstelling was van de Parijzenaren, maar wel dat er interesse was. ‘De interesse kwam op het moment dat ik goed speelde en vormde voor mij een extra bevestiging’, zegt Wijnaldum in Voetbal International. ‘Een soort bewijs dat ik goed bezig was. Maar toch zei mijn gevoel dat ik bij PSV moest blijven. PSV is een fijne club, ik ben graag hier.’

‘Ik ben ervan overtuigd dat in de toekomst nog wel meer clubs van dat niveau interesse zullen tonen. Ik had vorige zomer gewoon andere plannen en kampioen worden is een must voor mij. Daarom ben ik nog steeds ieder moment van de dag bezig om het team klaar te stomen’, aldus de middenvelder van PSV.

Praat Mee!