Kazim-Richards boos op Cillessen: ‘Hij speelde baby-games’

Colin Kazim-Richards is helemaal klaar met het gedrag van Jasper Cillessen. De spits van Feyenoord irriteerde zich mateloos aan de keeper van Ajax en Oranje. De Feyenoorder omschreef de acties van Cillessen als ‘babygames’.

Na afloop van De Klassieker liet Kazim-Richards zich opnieuw zeer negatief uit over de doelman. ‘Hij praat te veel, maar dat doet hij tegen de verkeerde persoon. Als je de camerabeelden terugkijkt, dan zie je wat hij zei. Hij speelt babygames en ik doe niet mee aan zulke kinderachtige spelletjes’, aldus de aanvaller tegenover Fox Sports.

‘Ik respecteer iedereen, maar er is een grens gepasseerd. Wanneer iemand respectloos is dan vergeet ik dat na negentig minuten voetbal niet zomaar. Ik heb hem nog gecomplimenteerd toen hij die redding maakte, maar die aanstellerij van later in de wedstrijd vind ik smakeloos.’, gaat de Turkse aanvaller verder.

Tenslotte baalde de Turk er ook van dat Feyenoord niet met drie punten uit Amsterdam vertrok. ‘Deze wedstrijd en die in eigen huis hadden we moeten winnen. Dan ben je erg teleurgesteld als dat niet gebeurt. Zelf had ik een grote kans. Die had ik moeten scoren.’