Update | Politie houdt drie verdachten aan

FC Utrecht is het slachtoffer geweest van een gewapende overval. Dit meldt de NOS woensdagmiddag. Hoeveel geld er is gestolen, is nog niet bekend.

Een gewapend persoon drong maandagavond het kantoor in stadion Galgenwaard binnen. Vervolgens werden de aanwezig medewerkers gedwongen de kluis met geld te openen. FC Utrecht heeft al enkele jaren financiële problemen en volgens directeur Wilco van Schaik is de club ‘flink geraakt’ door de overval.

‘We zijn op de goede weg om financieel gezond te worden. Als je dan op deze manier geld, dat je keihard verdiend hebt, wordt ontnomen, dan worden we daar flink door geraakt. Ongeacht welk bedrag het was, voor FC Utrecht is elke euro er één’, aldus de algemeen directeur.

Update 11.27 uur (29 januari 2015)
De politie heeft drie mensen aangehouden die verdacht worden van de gewapende overval op de kluis van FC Utrecht. Meteen na de overval werd er een uitgebreid onderzoek verricht, waarna de politie uitkwam bij drie mannen. Details over de daders zijn nog niet bekend. Naar verluidt zouden er enkele tienduizenden euro’s zijn gestolen.

 

 

Praat Mee!