‘Koeman aast opnieuw op oud Eredivisie-ster’

Dat Ronald Koeman een hoge pet op heeft van de Nederlandse Eredivisie, is een publiek geheim. De succesvolle coach van Southampton heeft al een aantal oud-spelers uit de Eredivisie in zijn team en wil daar wellicht nog een oud-speler uit de vaderlandse competitie aan toevoegen.

Koeman heeft zijn oog laten vallen op Filip Djuricic. De oud-speler van Heerenveen leek een gouden toekomst tegemoet te gaan bij het Portugese Benfica, maar wist in de Zuid-Europese zon nooit het spel te laten zien dat hij in het koude Friesland etaleerde. Ook bij het Duitse Mainz wil het niet vlotten met Djuricic.

Koeman hoopt de carrière van de talentvolle Serviër nu bij Southampton uit het slop te halen, meldt de Daily Mail. De Nederlandse oefenmeester hoopt de 22-jarige aanvallende middenvelder op huurbasis over te nemen van Benfica, die Djuricic momenteel dus bij Mainz heeft gestald.

Trucje

Eerder flikte Koeman al een dergelijk trucje met Eljero Elia en Toby Alderweireld. Beide oud Eredivisie-spelers die bij hun club niet meer aan de bak kwamen, maar nu bij Southampton floreren. Bij Southampton speelt bovendien Djuricic’ landgenoot Dusan Tadic.

photo credit: Ronnie Macdonald via photopin cc

Praat Mee!