PSV doet probleemkind Bakkali contractvoorstel

PSV heeft Zakaria Bakkali tóch een nieuw contractvoorstel gedaan. Zodoende lijkt de langdurige soap rond het probleemkind zich voort te zetten. Onbekend is de duur van het voorgestelde contract. Wel kan worden gezegd dat  PSV door contractverlenging de touwtjes in eigen hand probeert te houden.

Marcel Brands, technisch directeur van de club uit Eindhoven, bevestigt tegenover Metro dat PSV Bakkali inderdaad een voorstel heeft gedaan. ‘We hebben Zakaria een nieuwe aanbieding gedaan, nu is het afwachten.’ Zaakwaarnemer Marcel Veerman laat donderdag tegenover diezelfde krant weten dat hij en zijn cliënt Bakkali het voorstel in beraad hebben genomen.

De Marrokaanse Belg Bakkali werd voorheen veelal als ‘wonderkind’ bestempeld, nu is ‘probleemkind’ een betere benaming voor de jongeling. Tot dusver heeft Bakkali, die onlangs nog met Valencia in verband werd gebracht, namelijk een zeer slecht huwelijk met de club waar oud-international Philip Cocu de trainer is. Mede doordat hij zijn contract niet wou verlengen, werd Bakkali teruggeplaatst naar Jong PSV.

Dat PSV Bakkali nu toch weer een contractvoorstel doet, is enerzijds opmerkelijk te noemen. Anderzijds, het contract van de aanvallende middenvelder loopt de komende zomer af, waardoor de huidige koploper alleen met contractverlenging nog wat aan Bakkali kan verdienen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Praat Mee!